HBO Max till Sverige i oktober 2021

 


 
HBO MAX
 
Kommer till 27 länder under lanseringen i Europa. Även sju till länder tillkommer 2022. Warner Bros filmer kommer att finnas tillgänglig 45 dagar efter de svenska biopremiären.  HBO Max kommer att innefatta Original serier från Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network och Max Originals allt på ett ställe i Sverige och i Europa. Först ut är Sverige, Danmark, Norge, Finland, Spanien och Andorra har premiär den 26 oktober 2021. Därefter följer premiärer i Centrala och östra Europa 2022.
 
Med HBO Max kommer en helt ny, global teknisk plattform med förbättrad strömningsupplevelse och nya funktioner, individuella och skräddarsydda innehållsrekommendationer, egna HBO Max-profiler och separata barnprofiler med föräldrakontroll.
 
Det blir möjligt att se HBO Max på ett antal olika enheter, genom olika distributionspartners och via desktop HBOMax.com. Kunder har möjlighet att betala genom flertalet större betalningssystem, bland annat VISA, Mastercard och PayPal.
 
HBO Max ersätter helt nuvarande plattform HBO Nordic och kommer att vara tillgängligt för både nya och befintliga kunder som idag abonnerar både direkt och via samarbetspartners.
 
HBO Max priser – månads- och årsabonnemang – Sverige
Per månad: 89:- (sänkt från 109:-)
Årsabonnemang: 699:-
 
Om HBO Max
HBO Max® är WarnerMedias direkt-till-konsument-plattform som erbjuder toppkvalitativ underhållning. Här samlas en mångfald av innehåll för alla smaker, från ikoniska varumärken som HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies och många fler. Streamingplattformen lanserades i USA i maj 2020 och introducerade en prisnedsatt del innehållande reklam i juni 2021. HBO Max inledde nyligen sin globala lansering med start i 39 länder i Latinamerika och Karibien, och angör Europa senare i år och under 2022, där tjänsten ersätter tidigare HBO-märkta streamingtjänster.
 
Om WarnerMedia
WarmerMedia är ett ledande media- och underhållningsföretag som producerar och distribuerar kvalitativt och populärt innehåll från en mångfald av begåvade kreatörer och journalister, till en global publik från bolagets välkända varumärken som till exempel HBO, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Networks, Adult Swim, Turner Classic Movies, med flera. Till bolaget hör även Xandr som producerar avancerade annonseringslösningar för olika varumärken, utgivare och konsumenter. WarnerMedia är en del av AT&T Inc. (NYSE:T).
 
pressmeddelande – HBO