The Flash Galapremiär 2023

Den 8 Juni hade The Flash Galapremiär på biograf Rigoletto i Stockholm. Det bjöds på tilltugg och dryck innan filmen startade.
 

The Flash får biopremiär den 14 juni 2023 över hela Sverige.
 
Galan arrangerades av Wonderland Event.
Foto Patrik Laijronsdotter
 
Handling:
Barry använder sina superkrafter och reser tillbaka i tiden för att ändra sitt förflutna. Men när han försöker rädda sin familj påverkar han framtiden, Barry fastnar i en ny verklighet där General Zod har återkommit och hotar med förintelse.
Nu finns det ingen superhjälte som kan hjälpa honom, hans enda chans är om han lyckas lirka en väldigt annorlunda Batman ur sin pension och rädda en fängslad Kryptonian. För att rädda världen han är i och för att kunna återvända till sin framtid måste han springa för livet. Om han gör den ultimata uppoffringen, kommer han kunna återställa universum?
 
”The Flash” är regisserad av Andy Muschietti (“DET”-filmerna, “Mama”) och Ezra Miller spelar Barry Allen i DCs första långfilm om superhjälten The Flash.
 
Regi:Andy Muschietti
Medverkande:Ezra Miller, Sasha Calle, Michael Shannon, Ron Livingston, Maribel Verdú, Kiersey Clemons, Antje Traue, Michael Keaton
 
Tid: 2tim 24 min
Ålder: 11 år.

Köp Biljetter här