Jag och mina två mammor

Jag och mina två mammor.  2014

Jag och mina två mammor. Biografcentralen. 2014

Betyg:

Intressant för de som är adopterad.

Jung Henin är född i Sydkorea och adopteras bort till en familj i Belgien. Vi får följa hans berättelse om hur det är att vara adopterad och med allt vad det innebär.

Jag och mina två mammor är en dokumentär som blandar animation och Super 8 filmer. Mycket intressant för de som är adopterade eller för dem som har någon anknytning till adopterade barn. Fint och behagligt berättad och intresset hos åskådaren finns där från början till slut.

ORIGINALTITEL: Approved for adoption/couleur de peau: miel
KATEGORI: Dokumentär, drama
LÄNGD: 1 tim 12 min
LAND: Belgien, Frankrike, Sydkorea, Schweiz
TAL: Franska
ÅLDER: 11 år
DISTRIBUTÖR: Biografcentralen
BIOPREMIÄR: 2014-05-09
RECENSERAD AV: Camilla Käller