A Good Day To Die Hard


Betyg:

Action från början till slut

John McClane (Bruce Willis) är tillbaka. Denna gång åker John till Moskva för att träffa sin son Jack och rätta till deras något frostiga relation. John råkar dock vara på fel plats vid fel tid och hamnar i trubbel med den under världen. Nu finns det inte tid för förtroligt far och son snack, här gäller det att de kan samarbeta om de ska ha en chans att överleva.

 

 

Jag önskade när jag gick in i biografen att jag skulle få se en action rulle. Min önskan verkar ha gått i uppfyllelse med råge! För visst var det action från början till slut. Ett tag försökte jag roa mig med att räkna antalet förstörda bilar i dessa långa biljakter fast jag tappade räkningen i det nöjet! En film där handling har mer att önska och skådespelet var föga imponerande. Den är långt ifrån den klass som Die Hard 4.0 har, som är min personliga favorit när den kom. Men vill man gå på bio en lördagskväll och se en ren underhållnings film funkar även denna. Men något Jippie ki yay blev det inte för mig denna gång av Die Hard.

 

ORIGINALTITEL: A good day to die hard
KATEGORI: Action
LÄNGD: 1 tim 37 min
LAND: USA
TAL: Engelska
ÅLDER: 15 år
DISTRIBUTÖR: 20th Century Fox
BIOPREMIÄR: 2013-02-14
DVD/BLU-RAY: 2013-06-26
VODHYR:
RECENSERAD AV: Camilla Käller