Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta

Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta.

Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta.

Betyg: 

Vacker, stämningsfull romanantik.

Noah bor i South Carolina. Han träffar den vackra flickan Allie. Förälskelse uppstår men det finns ett ”problem”. Hon är rik han är fattig. En klass skillnad som gör att Allies föräldrar går i taket och gör allt för att skilja dem åt. Men kärleken övervinner allt eller?

 

Starkt skådespeleri av Ryan Gosling och Rachel McAdams lyfter hela filmen. Även manuset är bra och det är lätt att bli berörd av det unga kärleksparet. Ett mycket sevärt kärleksdrama som utspelar sig under 40 talet.

 

ORIGINALTITEL: The Notebook
KATEGORI: Drama, Romantik
LÄNGD: 2 tim 03min
LAND: USA
TAL: Engelska
ÅLDER: år
DISTRIBUTÖR: Svensk filmindustri
BIOPREMIÄR: 2004-07-09
DVD/BLU-RAYPREMIÄR: 2005-02-09
VOD: Cmore
RECENSERAD AV: Camilla Käller