Exklusive förhandsvisning av Descendants 2015

Descendants. Disney Channel 2015

Descendants. Disney Channel 2015

 

Söndagen den 20 september 2015 hade Disney Channel en exklusiv förhandsvisning av Descendants på biograf Rigoletto i Stockholm. Det bjöds på godsaker från  Jarcatering och arrangör för festligheterna var Wonderlandevent.
Handling:
Descendants En ny ond generation till Disneys mest ökända skurkar dyker upp på Disney Channel i ”Descendants” i höst.

Barnen till Disneys mest ökända skurkar växer upp och tar sin egen plats i historien långt efter ”så levde de lyckliga i alla sina dagar.” I det idylliska kungariket Auradon är Ben, den generösa tonårssonen till kungen och drottningen (Odjuret och Belle från ”Skönheten och Odjuret”), redo att ta över tronen. Hans första kungörelse blir att erbjuda en ny start åt de bråkiga tonåringarna Mal, Evie, Carlos och Jay, vars föräldrar är de ökända skurkarna Maleficent, Den elaka drottningen, Cruella de Vil och Jafar som alla har varit förvisade till ”De förlorades ö” i över 20 år. För första gången får de skurkaktiga tonåringarna nu chansen att leva i Auradon och börja på privatskolan där barnen till Den goda fén, Askungen, Törnrosa och Mulan med flera studerar.

Mötet mellan de onda och de goda barnen blir inte friktionsfritt och under resans gång testas deras självförtroende, lagarbete, rättvisa och empati. Endast framtiden kommer utvisa om den nya ondskefulla generationen kommer att följa i sina elaka föräldrars fotspår.

 

Foto: Gruppbild Descendants Disney Channel
Foto Patrik Laijronsdotter, Mingel
Text: Camilla Käller
Text handling: Walt Disney