From Sweden With Love

James Bond Weekend. From Sweden With Love. Foto: Camilla Käller

James Bond Weekend. From Sweden With Love. Foto: Camilla Käller

 

Under helgen 19 – 21 september 2014 är James Bond From Sweden With Love i Stockholm. På fredagen var det presskonferens på Berns. Där berättades det för journalister att de ska visa James Bond filmer hela helgen, platsen är Filmhuset på Gärdet. Filmerna kommer att visas i ett nytt format DCP/4K. Det kommer att vara tillfälle under lördag och söndag att få autografer om man beger sig  dit. Ronny Svensson kommer också att finnas på plats och leda frågestunden efter filmvisningen av Octopussy.

Robert Davi. Fotograf Camilla Käller. Copyright Camilla Käller 2014

Robert Davi. Fotograf Camilla Käller. Copyright Camilla Käller 2014

På  lördagkväll kommer det att vara en gala på Solidaritet Arena till förmån för UNICEF. Robert Davi som besöker Stockholm kommer att sjunga för första gången i Europa under galan.

Biljetter till galan och filmerna hittarn ni här: From Sweden With Love

 

Anne Lönnberg. Foto Camilla Käller 2014 Copyright Camilla Käller

Anne Lönnberg. Foto Camilla Käller 2014

 

Jag träffade Anne Lönnberg och ställde tre korta frågor.

Vem är Anne för de som inte känner till dig?
Jag är skådespelerska och har varit med i filmen Moonwalker jag har också gjort mycket franska och grekiska filmer. Idag skriver jag böcker. Har tre vuxna barn och min äldste son är också skådespelare.

Har du varit i Sverige tidigare?
Ja min pappa kommer ju från Sverige. Det var 15 år sedan jag var här sist. Jag har släktingar här och hoppas på att kunna besöka Sverige igen, det är ett vackert land och Stockholm är fantastiskt.

Kan du berätta lite om galan?
Galan är en trevlig tillställning och jag ser fram emot den. Jag har varit med tidigare också och det är alltid lika bra. Jag känner inte alla som är med här men jag trivs verkligen.

Jag får tacka för intervjun och önskar trevlig  tid här i Stockholm.

 

Text och Foto: Camilla Käller. Copyright Camilla Käller