Jag är Ingrid

Jag är Ingrid 2015. Nonstop Entertainment

Jag är Ingrid 2015. Nonstop Entertainment

 

Betyg: 

Enformig och lång dokumentär.

Dokumentär om Ingrid Bergmans liv berättad av Alicia Vikander (röst). Isabella Rossellini, Roberto Rossellini, Ingrid Rossellini och Pia Lindström.

 

Dokumentären handlar om Ingrid Bergmans liv berättad genom hennes egna ord och bilder. Stig Björkman har regisserat. Det är en ”modern” Ingrid som vi får se som lämnar familjen för att göra karriär. Lite tjatig och många saker upprepas. Den hade tjänat på att var mycket kortare i längden. Detta berör inte mig alls tyvärr.

 

ORIGINALTITEL: Jag är Ingrid
KATEGORI: Dokumentär
LÄNGD: 1tim 53min
LAND: Sverige
TAL: Svenska, Engelska
ÅLDER: 7 år
DISTRIBUTÖR: Nonstop Entertainment
BIOPREMIÄR: Biopremiär 2015-08-28
DVD/BLU-RAYPREMIÄR: 2105-12-14
VOD: SF Anytime
RECENSERAD AV: Camilla Käller