Justin Bieber – Believe

Justin Bieber, nordisk film, recension, om filmer

Justin Bieber’s Believe. Nordisk film 2013


Betyg:

Höjdpunkt för fansen.

Vi får följa Justin Bieber backstage och se glimtar ur konserten Believe.

 

För alla Beliebers fans är detta en höjdpunkt. Många har väntat länge på filmen. Själv gick jag in i biosalongen med en viss skeptisk tro och syn på det hela. Men så tillhör inte jag målgruppen Beliebers heller. Publiken övertygade mig dock att det här är bra och det bästa som visats i år(!) En publik av nästan bara tjejer som grät, skrattade, sjöng och stampade takten i golvet så stolarna flyttade på sig (de måste ha gjort det) gav mig en bioupplevelse jag sällan glömmer. För dem ger jag ett extra F i betyg väl värd. (Själv skulle jag ha gett betyget FFF av fem, för lite dokumentär och för mycket konsert scener) . Ni som är äkta Belibers kommer att älska det här, ni andra får en oförglömlig bioupplevelse!

 

ORIGINALTITEL: Justin Bieber’s – Believe
KATEGORI: Musik, dokumentär
LÄNGD: 1 tim 7 min
LAND: USA
TAL: Engelska
ÅLDER: 7 år
DISTRIBUTÖR: Nordisk Film
BIOPREMIÄR:2013-12-19
BLU-RAY/DVD: 2014-04-30
VOD: Film2home, viaplay
RECENSERAD AV: Camilla Käller