Min lilla syster

Min lilla syster. Scanbox 2015

Min lilla syster. Scanbox 2015

 

Betyg:

Att se Rebecka Josephson som Stella är oförglömligt!

Stella är lilla syster till Katja. Katja är duktig i konståkning och får all uppmärksamhet av föräldrarna. Stella hamnar i skuggan men när hon upptäcker att sin syster är i behov av hjälp ställs Stella inför ett svårt val. Vad är egentligen bäst? Att vara tyst eller tala om sanningen hur svårt det än är.

 

Gripande och stark film om en familj i modern tid. Rebecka Josephson gör en lysande insats som syster till Katja som spelas av Amy Deasismont. Riktigt bra skådespel backas av ett starkt manus.

 

ORIGINALTITEL: Min Lilla syster
KATEGORI: Drama
LÄNGD: 1tim 34min
LAND: Sverige
TAL: Svenska
ÅLDER: 11 år
DISTRIBUTÖR: Scanbox Entertainment
BIOPREMIÄR: 2015-09-18
DVD/BLU-RAYPREMIÄR: 2016-01-18
VOD: SF Anytime, Viaplay Hyr
RECENSERAD AV: Camilla Käller