Min så kallade pappa

Min så kallade pappa. Walt Disney 2014

Min så kallade pappa. Walt Disney 2014

 

Betyg: 

Ytligt relationsdrama

Malin gör slut med sin pojkvän när hon är gravid. Nu har hon ingenstans att bo. I en desperat handling söker hon upp sin far som hon aldrig har träffat. Men innan Malin hinner berätta vem hon är för sin pappa får han en stroke. Han tappar minnet och då passar Malin på att göra Martin till den far hon aldrig har haft.

 

Ett relationsdrama där jag känner att karaktärerna spelar lätt över samt att det är en hel del manusmissar. Är också rörigt då det är tragikkomik på många ställen. Det skulle kunna bli en lite djup film med mycket tänkvärt. Nu väljer de att lattja till filmen istället så att den känns ytlig och budskapet försvinner lätt.

 

ORIGINALTITEL: Min så kallade pappa
KATEGORI: Drama
LÄNGD: 2 tim 07 min
LAND: Sverige
TAL: Svenska
ÅLDER: 11 år
DISTRIBUTÖR: Walt Disney
BIOPREMIÄR: 2014-10-19
DVD/BLU-RAYPREMIÄR:
RECENSERAD AV: Camilla Käller