Tävla och vinn biobiljetter till filmen Grace of Monaco

Om filmer tävlar i samarbete med Scanbox ut biobiljetter till filmen Grace Of Monaco filmen har biopremiär 2014-05-23 och är årets öppningsfilm i Cannes. Fem personer har chans att vinna två biljetter var.

För att boka biljetter eller se trailer KLICKA HÄR.

Grace of Monaco. Scanbox Entertianment 2014

Grace of Monaco. Scanbox Entertianment 2014

 

Grace of Monaco är inspirerad av den sanna historien om en av tidernas största filmlegender, som i toppen av sin karriär lämnade Hollywood och fick hela kungariket: Grace Kelly.

Det har gått sex år sedan århundradets mest mytomspunna bröllop mellan Grace Kelly och furst Rainier III av Monaco och Grace har helt gått upp i rollen som mor och äkta maka. Livet är fyllt av kärlek och passion men också tunga plikter. Hon börjar längta efter att återvända till filmen och Alfred Hitchcock gör allt för att locka tillbaka henne till Hollywood, något som fursten inte tillåter. Samtidigt pågår en politisk kamp i det lilla furstendömet Monaco och furst Rainer hamnar i konflikt med den franska presidenten Charles De Gaulle – en konflikt som går så långt att det hotas med fransk invasion. Grace familj, äktenskap och land är i gungning och hennes önskan om att få filma igen ter sig som en omöjlig dröm.

[Form id=”27″]