Tävling Sausage Party Blu-ray

Omfilmer tävlar ut två exemplar av Sausage Party på Blu-ray. Två personer vinner varsin film. Tävlingen pågår 4/3-17 till 11/3 -17.

Allt maten vill är att bli utvalda och få följa med de snälla människorna hem. Men paradiset de såg framför sig är inget annat än ett helvete där man hackar, drar skinnet av, kokar och steker maten. Där man äter babymorötter! Korven Frank inser att han måste varna varenda potatis, varmkorv och smörgåspålägg och vad som väntar på förortskökens kalla marmorskivor.

Det är ingen barnlek när den animerade filmen får en makeover av Hollywoods minst känsliga komiker Seth Rogen, James Franco, Jonah Hill, Paul Rudd, Kristen Wiig, Michael Cera med flera.

Sausage Party har gjort succé hos både publik och kritiker med en story som är både rolig och tankeväckande. Och självklart under bältet och på gränsen. Sausage party är INTE en familjefilm.

Realeasedatum 2017-02-27

Namn: *
Address: *
E-post: *
Vad heter regissörerna?
Vem gör original rösten till Frank?
Motivera varför just du vill vinna en Blu-ray:

Tävlingen pågår 4-11 mars 2017.
Två person vinner en Blu-Ray var.
Vid deltagande i tävlingen godkänner tävlande att dess namn kan publiceras på sidan efter avslutad tävling.
Vinnaren blir notifierade senast 13 mars via den e-postadress som angivits tillsammans med tävlingsbidraget. Vinnarens namn presenteras även på hemsidan.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Vinnaren ansvarar för att hämta ut sin vinst i tid innan denna skickas tillbaka.
Vinst går ej att byta mot annan vinst eller pengar.
Vinster skickas endast inom Sverige.