Thanks for sharing

Betyg:

 

Underhållande film om att bli fri från sitt missbruk.

Adam går i en terapi grupp sex missbrukare, han har varit nykter i 5 år när han träffar Phoebe och de inleder en passionerad flirt. Dede och Neil går också i samma terapigrupp. De finner en dragningskraft till varandra, men är samtidigt rädd för en relation när det motsatta könet bara har betytt problem för dem.

 

Bra skådespel och speciellt av Josh Gad som seplar Neil fångar mitt intresse. Det jag kan tycka är lite synd ibland är att jag skulle vilja få ett mera djup i karaktärerna varför de har utvecklat sitt beroende. Manuset är bra och det är ett jämt tempo i filmen, det blir trevligt att se på denna tragik, komedi, drama som jag rekommenderar.

ORIGINALTITEL: Thanks for sharing
KATEGORI: drama, komedi
LÄNGD: 1tim 52 min
LAND: USA
TAL: Engelska
ÅLDER: 15 år
DISTRIBUTÖR: Scanbox Entertainment
DVD/BLU-RAYPREMIÄR: 2014-02-05
VOD:
RECENSERAD AV: Camilla Käller