Inetervju med Neo och Paulina aktuella i En underbar jävla jul

Jag har träffat Paulina Pizarro Swartling och Neo Siambalis som är med och spelar i storfilmen En underbar jävla jul av Helena Bergström och i Huvudrollerna ser vi Robert Gustafsson och Maria Lundqvist.

Neo Siambalils och Paulina Pizarro Swartling 2015

Neo Siambalils och Paulina Pizarro Swartling 2015

 

Hur kändes det att spela in filmen?
Neo: Det var nervöst i början och jag var lite osäker men sedan kom jag in i det och nu är vi kompisar och det blev bara roligt.
Paulina: Det var roligt och spännande.

Hur fick ni era roller?
Paulina: Det var min pappa som skickade en ansöknings film att  jobba på TV som barnprogramledare. I den skojade jag och pappa och med varandra och . Han fick komma och provfilma men då fick de syn på mig där och frågade om inte jag ville komma och provfilma för En under bar jävla jul. Så jag halkade in lite på ett banaskal.
Neo: halkade också in på ett banan skal Jag provfilmade för en film som heter Tsatsiki men jag var för gammal för filmen. Men Helena såg min casting till den filmen också ville hon ha med mig.

Firar ni jul hemma?
Neo: Ja kanske inte på samma sätt som alla andra. Vi gör det ganska enkelt för oss vi har inte massa prydnadssaker framme också men vi delar ut julklappar till varandra.
Paulina: Jag brukar få en julklapp på morgonen och förra året kom jultomtemor till oss. För jultomten hade så mycket att göra så han fick hjälp.

Neo Siambalis och Paulina Pizarro Swartling

Neo Siambalis och Paulina Pizarro Swartling

Vad gillar ni bäst på julbordet?
Neo och Paulina: Köttbullar och potatis

Gillar ni hårda eller mjuka julklappar?
Neo: Jag gillar bäst hårda men ibland är det roligt att få mjuka paket också
Paulina: Jag gillar både hårda och mjuka paket.

Till sist får jag önska er en riktig GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

 

Foto och text Camilla Käller